Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi kurkelo

kurkelo

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • in reply to: PSA kohonnut #64523
  kurkelo
  Participant

  Mä taasen aattelin alkuun, että kovista naimahaluistako psa alkoi kohota pikkuhiljaa. Seurattiin nelisen vuotta, samalla pari kertaa kävin koepalojen otossa. Ekalla kerralla löytyi, kuin vahingossa,(sieltä heinäsuovasta), sit puolentoista vuoden päästä oli suurentunut,puolet neuloista posetiivareita. Viitisen vuotta ekasta löydöksestä tehtiin poistoleikkaus. Psa pompsahti yli seiskan,lääkäri vihelsi pelin poikki(ei mun peliäni kuitenkaan). Eturauhanen oli täysin tuhoutunut, ulkopuolella ei. Nyt kamppailen uudelleen tomeran seksikunnon löytämisessä. Jännä juttu, että leikkaus vie petihalut, kai ekat tunaroinnit leikkauksen jälkeen syö vieläkin miestä. Leikkauksesta vajaa vuosi. Nyt kuitenkin alkaa vekkuli heräillä talviuniltaan, ilman piikitystäkin jopa. Renkaita juureen, en tykkää tökkiä neulalla,vaikka tehokkaampi oliskin. Arvot(psa)nolla. Ja kaikki alkoi kohdallani,(seuranta), vain siitä, että nykyinen petikaverini havaitsi tipan verta pyyhepaperilla, (joka oli jälkeenpäin huomattuna hänestä.) Muutoin olis saanut jyllätä toi ei toivottu seuralainen rauhassa rauhasessa. Tuuria kohdallani. Että kyllä sitä kannattaa seurata, silloin ei pääse yllättämään. Ja vielä: kahvi tulee nopeemmin pois, kuin kalja! Näin ainakin mulla leikkauksen jälkeen. (2h kahvi max, kalja 4h).. Mutta hyvää Juhannusta kaikille! Eteenpäin, koska taakse ei pakitella.

  in reply to: 54v ja psa 3.2 psa-v 0,3 ja psa-suh 9 #60311
  kurkelo
  Participant

  Heipsis.
  Noista piikeistä luin hieman kateellisena. Oliko tuo ”muse”,tms, joka noin tehokasta? Tuo ”invicorp” uutta, joskaan ei taida olla noin tehokasta. Kivuton ainakin itselläni. Kyllä tuossa petipuuhassa pääkin mukana on, hieman se jännittää, toimiiko vai ei. Mutta riittävä himo vie liiat jännitteet väärästä päästä. Mullakin kolme kuukautta leikkauksesta, ”omavoimainen seisokki” vielä utopiaa. Vaikka jo lekurilta kyselin, vapisiko käsi,ettei vaan hermot menny poikki? Kuulemma joutuu venyttelemään niitä sivuun,niin eivät heti palaudu. Itsellä vaipat myös jäi kolmisen viikkoo leikkauksesta. Tosin vieläkin joskus pitäis hillitä naurahtelua,yskimistä, yms, kun on monen tunnin kusilasti päällä. Muutoin ok,kunhan tuo etuveikka muistaa entisen elämänsä. (Kommentoin tuonne erotiikkapuolelle leikkauksen jälkeisestä peniksen lyhenemisestä hieman, mielenkiintoinen julkaisu osui silmiin,löytynee haulla kvg;stä..)
  Eikun joulun(kin) odotusta!

  in reply to: Eturauhassyövän jälkeinen seksi #60301
  kurkelo
  Participant

  (Enpä huomannut, olihan täällä toinenkin sivu viestejä). Tuo tadalafil halvimmillaan 42 e satsi, tuo piikki(invicorp) aika kallis , reilu 80 e /viis ampullia. -seisokki reilun tunnin.(siis per kapseli) Tulivat markkinoille lokakuun puolivälissä. Tuo rengas juureen – on toimiva..tai oli..nyt en oo kokeillut leikkauksen jälkeen.
  Kova paikkahan tää on, kun tuntui,että elämä ilman seksiä ei oo elämää. Mut eiköhän tää tästä. Eka stondis, vaikkakin piikillä kohotti mielialaa kummasti, jospa se jortikkakin muistais, miksi siinä on paisuvaiskudos..!
  Tsemppiä muille kohtalotovereille!

  in reply to: Eturauhassyövän jälkeinen seksi #60291
  kurkelo
  Participant

  Tästä petihommasta omaa juttua.. Vaikka vuosi edell kommentista. Kuten ehkä tiedättekin, uus piikki tullut markkinoille,(invicorp) toimii välillä jopa hyvinkin, itselläni pistos välillä harakoille. Mutta kivuton stondis. Tadalafil pieninä annoksina pitäisi parantaa vekkulin verenkiertoo. (Kuurina). Mutta tuo seksihomma muutoin, kun psa nollilla,ei oo päällimmäisenä mielessä. Vaikka aiemmin sitä tuli harrastettua useamman kerran päivässäkin. Niin muuttuu aika.
  Luinpa tuossa lisäksi tutkimuksen peniksen lyhenemisestä heti leikkauksen jälkeen. Ahaa..! Itse huomannut saman. Pari senttiä, lyhimmillään(japanilais suomalaisen julkaisun mukaan), oli muutama viikko leikkauksen jälkeen, 12 kk leikkauksesta palautunut ennalleen. Tutkimuksen julkaisija urologian erikoislääkäri.
  -Nämä kirjoitin siksi, että lääkärit ei paljon näistä potilaalle puhele. Tää erektiolääkepuoli kyllä hoitui, kun ensin itse huomautin 2kk kontrollissa. Sit löytyi halvimmat(?)vaihtoehdot. Mutta ei vieläkään,3kk leikkauksesta, ole eloa veitikassa,ilman piikkiä. Heikkoa eloa on. Tiedän(ja toivon),että palautuu ennalleen piikeittäkin.
  Pitäisi olla kiitollinen tästäkin vähästä,kun lukee tovereiden elämisen laadusta hoitojen jyllätessä. Sekä syövän. Voimia teille ja myös Puolisoille,jotka jaksavat.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)