Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Kuoppa rinnassaa

Kuoppa rinnassaa

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 20 viestiä, 1 - 20 (kaikkiaan 54)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Kuoppa rinnassaa
  Participant

  Mä sain kanssa kolmen kuukauden satsin. Farmaseutti pahoitteli, et on kolmessa eri pakkauksessa eikä sata kpl yhdessä. Sanoin, ettei todellakaan haittaa mua. Sanoi, et joitakin todella haittaa :D :D

  in reply to: Hiukset #66900
  Kuoppa rinnassaa
  Participant

  Sanna72, mä käytin peruukkia päivittäin töissä. Äkkiä siihen oppi, varsinkin, kun tututkaan eivät tajunneet sen olevan peruukki.
  Ripsien ja kulmien lähtöä pelkäsin eniten. Ripset lähti, tai oli niitä aina muutama törröttämässä niin, et sinnikkäästi niihin tupsutin
  ripsaria :D Musta eyeliner pelastaa paljon, ei oo ihan niin olmin näköinen. Kulmat tosiaan eivät kokonaan lähteneet, niihin töpöttelin
  sekaan sitä luomiväriä.
  Ootko jo löytänyt FB:stä ryhmiä? Siskot ja Rinnakkain ovat kivoja.

  in reply to: Hiukset #66897
  Kuoppa rinnassaa
  Participant

  Mulla oli vika syto 1.3. ja 27.4. kävin kampaajalla siistimässä sängen.
  Ja heitin peruukin kaappiin. Jännitti mennä töihin ekaa kertaa ilman sitä,
  mut nyt en enää edes muista koko asiaa. Mun tytär kuvasi mun hiuksia niin,
  et ihan kuin koiraa silittäisi. Otin kampaajalla siihen jonkun tehohoidon, joka
  kyllä pehmensi huomattavasti. Ripset on jo upeat, ne kasvoi älyttömän nopsasti
  takaisin. Käytin Revitalash-seerumia koko hoitorumban ajan. Kulmakarvat on ihan
  ok. Vaalentuneet ja pörhentyneet. Ja harvempiin paikkoihin tupsuttelen ruskeaa luomiväriä.
  Ennen ne olivat mustat ja kiiltävät. Hiukset ovat kanssa vaaleammat ja harmaata seassa aikas
  runsaasti. Mut ihanaa, et ne on taas päässä!!!

  in reply to: Sädehoidosta #66836
  Kuoppa rinnassaa
  Participant

  Mulla oli toka vika sädehoito aamulla ja sen perään lääkäri. Me lähdetään lauantaina reissuun ja lääkäri sanoi, et suojaat ne alueet, mitkä nyt punoittaa. Mut hysteerinen ei kuulemma tarvi olla. Ajattelin laittaa suojakerrointa 50 ja lekotellessa heittää siihen huivin päälle.

  Lauantaina tule seitsemän kuukautta leikkauksesta. Uskomatonta, et huomenna vika hoito!

  in reply to: RINTASYÖPÄ #66735
  Kuoppa rinnassaa
  Participant

  Hei Sanna72 ja Pauliina 74. Alku aina hankala, näissäkin hommissa. Kun hoitoputki käynnistyy, tuntuu, että kaikki on hoidossa ja on helpompi olla. Odottaminen ja epätietoisuus on kauheinta.
  Mulla leikattiin rintasyöpä 4.10. ja tämän päiväisen sädehoidon jälkeen enää kahdeksan jäljellä. Silloin lokakuussa ja vielä marraskuussa, kun sytot alkoi, hoitoputki tuntui loputtomalta. Mutta nyt ollaan tässä, loppusuoralla! Ja ihmeän nopeasti on tämä aika mennyt.

  Hyvää Pääsiäistä kaikille teille!

  in reply to: Sädehoidosta #66701
  Kuoppa rinnassaa
  Participant

  Voi paska sentään Viilis! Äidin kunto aikoinaan romahti vyöruusun vuoksi ja siitä jäi krooniset hermokivut. Tosin äiti on jo iäkäs, toivottavasti sinä selviät helpommalla. Mä en ole kauheasti tutustunut edes koko sädehoitoon, en tiedä mitä siinä tapahtuu. Luotan vaan, et muut tietää mitä mulle tehdään. Typerää ehkä, mut samalla periaatteella oon mennyt tän koko hoitoputken.

  in reply to: Sädehoidosta #66696
  Kuoppa rinnassaa
  Participant

  13. sädetys takana, 12 jäljellä eli vahvasti voiton puolella.
  Mitään oireita ei ole tullut, nänni ehkä pikkasen arka. Ei punoitusta eikä muuta.
  Liukuhihnahoitoahan toi on. Eilen sain palautekyselyn ja tänään sen palautin. Kirjoitin siihen mm yhdestä käynnistä, jolloin hengitysohjeiden
  antaja pidätteli nauruaan ja taustalta sitä kuului. Tuskin minulle nauroivat, omia juttujaan, mut kun makaat siinä avuttomana ja kuulet tollaista, se tuntui tosi ikävältä. Kirjoitin myös siitä, et ainoastaan kerran on kysytty vointiani. Ehkä mä totuin tuolla Docratesissa siihen, et potilas on kuningatar…
  Mut hyvä fiilis, kaikki sen suhteen hienosti!

  in reply to: Mammografialöydös #66692
  Kuoppa rinnassaa
  Participant

  Heissan twist ja voimia odotukseen!
  Koepalojen tulokset tulivat minulle
  viikon kuluttua.

  Kuoppa rinnassaa
  Participant

  Millamari, missä näin huonosti hoidetaan asiat?

  in reply to: Rinta paksuneulanäytteen jälkeen #66666
  Kuoppa rinnassaa
  Participant

  Muistaakseni mitään jälkituntemuksia ei ollut.

  Kuoppa rinnassaa
  Participant

  Millamari, luulisin, että kolesteroliarvojen mittauksen saa kyllä pyytämällä. Maksa-arvot mulla ainakin katsottu ja katsotaan kaikissa labroissa.

  Kuoppa rinnassaa
  Participant

  Viimeisellä sytokäynnillä Docratesissa keskusteltiin tulevista seurannoista. Lääkäri sanoi, että vuosi leikkauksesta ensimmäinen. Silloin otetaan magneettikuvat rinnoista ja luustotiheys tutkitaan. Juurikin sen vuoksi, että lääkkeet aiheuttavat osteoporoosia. Käyn nyt säteitä Tayssissa, siellä en ole asiasta keskustellut. Olen kyllä rs-ystävältäni kuullut, ettei siellä ole kertaakaan mainittu mistään luustotutkimuksista, vaikka hän on syönyt jo neljä vuotta Tamofeenia. Tämä vahvisti sitä, että seurannat tulen hoitamaan Docratesissa.

  in reply to: Sädehoidosta #66534
  Kuoppa rinnassaa
  Participant

  Mä kävin viime viikolla Tayssissa suunnittelukäynnillä ja harjoittelemassa. Mulla ei ollut mitään klipsiä, näytöstä piti katsoa hengityspidätys. Ei tuntunut hankalalta. Henkilökunta oli tosi kivan oloista, lääkäri tosi symppis. Mulla eka hoito on 27. päivä ja silloin sovitaan käyntiajat. Toiveena olisi, että saisin ne kolmen jälkeen. Meillä on matka varattu toukokuulle ja kyselin tosta suojaamisesta. Lääkäri sanoi, ettei hysteerinen tarvi olla, mut et laittaa kunnolla aurinkorasvaa.

  in reply to: Sädehoidosta #66104
  Kuoppa rinnassaa
  Participant

  Mä olen ollut kanssa koko ajan töissä. Leikkauksen jälkeen olin kaksi viikkoa lomalla ja meinasin hulluksi tulla. Sytotiputuspäivät oon saikulla. Pomon kanssa on sovittu, et käyn voimieni mukaan. Lääkärin kanssa sovittu, et kerran kuussa ilmoitan päivät, jotka oon ollut pois ja hän kirjoittaa ne mulle saikuksi. Tähän mennessä oon tosiaan ollut sytopäivät pois ja kolmannen tipan jälkeen kolme päivää, kun olin niin poikki.
  Tosta vastuujutusta mun lääkäri sanoi, et oli varmistanut lakimieheltä, et töihin voi mennä vaikka olisikin saikulla. No mun työpaikalla sopi paremmin tää käytäntö, et jälkikäteen kirjoitettu lappu käy mainiosti.

  in reply to: Hiukset #66003
  Kuoppa rinnassaa
  Participant

  Niin siis selvennystä vielä. Tukka ei missään kohtaan ole lähtenyt kokonaan. Tosiaan lähinnä päälaelta ja sivuilta on ohentunut.

  in reply to: Hiukset #66002
  Kuoppa rinnassaa
  Participant

  Memmu, mä tiedän kaksi tapausta, joilta hiukset eivät lähteneet.
  Mulla itsellä lähti ekan tiputuksen jälkeen paljon ja tytär leikkasi siiliksi. Sekin tuntui tippuvan tyynylle, joten just ennen tokaa tippaa mies veti tukan ihan muutaman millin pituseksi.
  Nyt takana neljä tippaa ja tukka kasvaa. Päältä on harva, mut takaa ihan tiivis. Sivustat kanssa harvat, mut selkeitä kaljuja paikkoja ei missään ole!
  Ajattelin kyllä taas lyhentää, kun kasvava siili on on kyllä harvinaisen hassun näköinen!

  Kuoppa rinnassaa
  Participant

  Mulla kihelmoi ja pistelee ainoastaan käsiä. Ja silloin tällöin vaan. Aamulla heräsin niin, et käsi oli ihan puuduksissa ja pisteli, vaikka en edes maannut sen päällä.

  Uskomaton lääke toi Akynzeon, ei minkään laista kuvotusta ole tullut perjantain CEFfin jälkeen!!! Mieletön fiilis sen suhteen, koska inhoan
  oksentamista yli kaiken. No kukapa siitä nauttisi.

  Aurinko paistaa ja maailma on niin kaunis!

  Kuoppa rinnassaa
  Participant

  Mulla oli eka CEF tippa tänään. Ennen lääkkeitä tiputettii kortisonia ja annettiin suun kautta Akynzeo pahoinvointilääke. On sytopahoinvointeja varten kehitetty, kuulemma aika uusi lääke. Onko kenelläkään kokemusta? Minkäänlaista huonoa oloa ei ole vielä ainakaan tullut. Tämä Akynzeo tehoaa kuulemma viisi päivää!! Jos pahoinvointia kuitenkin tulee, voi ottaa joko Primperaa tai Dexametasonia lisäksi.

  Kukkis, kuinka pahoja oireita sulla on? Mulla on ollut jonkun verran puutumista ja kihelmöintiä käsissä, mut ei pahasti. Toivottavasti saat suunnitellut hoidot vietyä loppuun asti!

  in reply to: Sädehoidosta #65936
  Kuoppa rinnassaa
  Participant

  Minua kiinnostaisi kanssa säteiden mahdolliset sivuvaikutukset. Lähinnä olen kuullut, et voi tulla noita palovammoja. Ja jostain
  luin/kuulin, että käden turvotus voi pahentua.

  Mulla on perjantaina neljäs syto. Säteet vuorossa maalis-huhtikuussa. Itse oon ajatellut jostain syystä niin, et nää sytot on se vaikea
  osuus hoidosta ja säteet on rasittavia lähinnä tiiviin tahdin vuoksi.

  in reply to: RINTASYÖPÄ #65920
  Kuoppa rinnassaa
  Participant

  Millamari, tuolla alhaalla näyttää olevan kohta, josta saa aloitettua uuden ketjun. Kun avaat Naisten syövät -osion, niin ihan siellä alhaalla.

  Ja kuulostaa ihan hirveältä tuo kahden kuukauden odotus! Miten ihmeessä kestit sen?

  Missä kohtaa sinulla oli kuoppa? Mun kuoppani oli nänni sivussa ja näkyi ainoastaan, kun kumarruin ja rinnat roikkuivat alaspäin. Näin sen löysinkin, kun kuivasin hiuksiani pää alaspäin. Seistessä se ei näkynyt.

Esillä 20 viestiä, 1 - 20 (kaikkiaan 54)