Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Kari Lanne1

Kari Lanne1

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • in reply to: Läheinen on sairastunut #70997
  Kari Lanne1
  Participant

  Valitettavasti en ole käynyt täällä sivustolla viimeaikoina, joten nämä neuvot tulevat mahdollisesti myöhässä. Kirjoituksestanne on jo toista kuukautta eli tielle voi olla jo aivan toinen mitä se on ollut kirjoittaessasi. Tuohon tilanteeseen mikä on silloin ollut en osaa muuta sanoa kuin että tukihenkilön saamista voisi yrittää tämän yhdistyksen kautta. Kotihoitoa voi pyytää käymään useimmin. Ja kotihoidon kautta voi kysyä mahdollisuutta sosiaalityöntekijän käyntiä selvittämään mahdollisia tukiasioita.

  in reply to: Puolison saattohoito #68968
  Kari Lanne1
  Participant

  Hei Tinttinen. Tuossa on jo mainittukin saattohoitokotien sururyhmät tai leskien ryhmät. Sitten esim. syöpäyhdystyksellä on saattohoidon ja vertaistukihenkilöitä. Seurakunnilla on myös toimintaa kuolleiden omaisille. Saattohoitokodilla ja varmasti joillakin kuillakin organisaatioilla on lapset puheeksiootamisen menetelmä. Se on lähinnä systeemi jolla yritetään lapisa saada selvyitmään paremmin tuon elämän vaiheen ohi. Tulokset anakin terhosta oli hyviä kun niitä aikoinaan kuulin. En tiedä missä hoitokodissa miehesi on mutta ainakin pirkanmaalla on palkattu henkilö ihan omisia varten.
  Voimia.
  t Kari

  in reply to: Tietoa kokemuksista kaipaan. #68406
  Kari Lanne1
  Participant

  Tuosta keskustelusta on jo kulunut aikaa. Minun työanatajakin on vaihtunut siksi en päässyt enää tänne vanhalla käyttäjätunuksella.
  Jos löytyy uusia kokemuksia saattohoidosta (omaisena, läheisenä tai hoitajana oloa) otan mielelläni niitä vastaan. Niin sopiiko sana mielelläni asiaan joka on ikävä(?). No tarkoitus on kuitenkin tehdä ikävästä asiasta mahdolisimma vähän ikävä. Jos löytyy ihmisiä joiden kanssa voisi keskustella ihan livenä se kiinostaisi minua. Tätä nykyä opiskeen aiheen erikoisammattitutkintoa sähköpostia lannekari8@gmail.com
  Edellisessä keskustelussa keskusteltiin psykososialisesta tuesta. Olisi kiva saada tietoja millainen tuki on auttanut.
  T. Kari Lanne

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)