Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Kangasalan Ukko

Kangasalan Ukko

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 20 viestiä, 1 - 20 (kaikkiaan 83)
 • Julkaisija
  Viestit
 • in reply to: Kesä tulee. #66716
  Kangasalan Ukko
  Participant

  Morjensta Juse ja muut

  Mukavan keväistä on, risuja tuossa varovasti keräilin nurmikolta. Koivukin jo tiputteli mahlaa joten kesä tulee pikku hiljaa.Kohta sitä tosiaan pääsee möyryämään tuonne takapihalle.
  Ajattelin tässä tällä viikolla käydä katselemassa miten soutuvenho on talvehtinut. Vielä joutuu hetken odotteleen vesille pääsyä.

  Tänään oli aamulla leikkauksen lopputarkastus ja kaikki oli hyvin. Nyt sitten vain odotellaaan koska syöpikseltä otetaan yhteyttä. Selvisi että tiedot oli lähetetty jo 1.4 mutta eilen oli tullut syöpäosastolta kysely uuden lähetteen laitosta kun 1.4 lähetetty oli lukittu. Vetkuttelusta tulee jo mieleen että ei se vissiin olekkaan niin agressiivinen tuo minun syöpä.
  Sellaista siis tänne.
  Mukavaa kevään viettoa kaikille. Nautitaan päivän paisteesta.

  Kangasalan Ukko
  Participant

  No moro vaan kaikille.

  Leikkaukset takana ja kotona on möllötelty. Nopeasti sujui kaikki, silloin perjantaina olin leikkauksessa ja viikko sitten tiistaina pääsin kotiin. Suolisto on jo alkanut toimimaan ja toipuminen on hyvällä mallilla.
  Mukavaa Kia että sait ummetuksen häviämään loppujen lopuksi, erittäin ikävä vaiva, joutuu siittä myös välillä kärsimään. Hieno homma että sait Kelalta rahaa menoihin, se helpottaa kummasti, itsellä on se ongelma kun omistan mökin ( jonka kela laskee tuloksi, siis verotusarvon mukaan vuosi tulona) ja lisäksi on rahaa säästössä hautajaismenoihin, niin ei sieltä voi apua saada. Moneen kertaan selvitetty homma, vaikka ei olisi edes säästöjä niin näin se vaan menee. Mutta on tässä pärjätty.
  Kivut on leikkauksen jälkeen pysyneet kohtalaisina, joten on ollut hankalaa muistaa maata paikallaan että ei haavaa repisi.
  Niin avannetta ei tullut, pelkkä kasvaimen poisto ja suolen liitos. Maha on nykyään hauskan näköinen kun on arpi keskeltä kylkeen (maksaleikkaus) ja nyt pysty haava palleasta mahan alle.
  Täytyy varmaan kesällä viihdyttää itseään ja mennä kauppaan ilman paitaa, voi olla että keräisi katseita ja herättäisi pahennusta. Heh.
  No vitsit vitseinä, kevät näyttää tulevan kohinalla ja tässä jo polttelee päästä mökille tarkastelemaan talvi vauriot.
  Vielä pitäisi kuitenkin jaksaa olla tekemättä 4,5 viikoa mitään, kuusiviikkoa leikkauksesta pitää odottaa, sitä ennen ei saa nostaa mitään yli kahta kiloa painavaa.
  Sellaisia siis tänne, kirjoitellaan ja katsellaan kevään tuloa.
  Mukavaa viikkoa kaikille.

  Kangasalan Ukko
  Participant

  Moro vaan kaikille.

  Mokkapalat onnistui hyvin, maku oli mitä parhain ja ulkonäkö vähän siihen suuntaan. Akka piti kovasti ja hyvin ollaan niitä kahvin kanssa hävitetty. Huomasin vaan että liian makeaa evästä minulle, yhden palasen syönnin jälkeen tunnin päästä tuli aikas villi olo. Ei tosin mikään ihme kun taikinaan ja täytteeseen tuli 6dl sokeria ja se ei ollut iso taikina. Voi olla että sokerit humpsahti korkeelle. No mitäpä sitä ei kestäisi makean hingussa.

  No tämä viikko onkin ollut kiireistä, verikokeita, hoitaja tapaamisia leikkausta varten. Huomenna olisikin sitten leikkaus päivä joten tämä päivä kuluu siihen valmistautuessa.

  Kiva lukea että teilläkin on mennyt välillä vähän paremmin, tämä on vähän tälläistä ylös alas menoa.

  Sellaista siis tänne, laittelen tänne viestiä sitten kun kotiudun, siittä miten on sujunut.
  Eipä muuta kuin mukavaa viikonloppua kaikille.

  Kangasalan Ukko
  Participant

  Moro taas kaikille.
  Kiitos mukavista kirjoituksista, teidän juttuja on aina hyvä lukea. Olenkin tässä käynyt niitä lukemassa vaikka en ole itse kirjoitellut.

  Vaihteen vuoksi siis hyviä uutisia, kivut on vihdoin helpottanut, eilinen ja tämä päivä ovat sujuneet loistavasti. On se vain kumma kun kipuihin tottuu niin tälläinen kivuton olo tuntuu oudolta.

  No nyt on hyvin nukuttu yö takana ja lähden tässä kohta kauppaan hakemaan leivonta tarpeita. Ilmoitin Akalle että teen tänään Mokkapaloja, saapa sitten töiden jälkeen herkutella…Ehkä. Niitä olen tehnyt kerran yläasteella kotitalous tunnilla 35 vuotta sitten. Syönyt kyllä mutta tekeminen on jäänyt. Mielenkiinnolla odotan mitä mahtaa syntyä, en ole kauhean tarkka noiden omien leipomusteni ulkonäöstä enkä onnistumisesta, koko homman hauskuus on aina siinä tekemisessä ja odotuksessa että minkälaista tuotosta uunista ilmaantuu. Onnistumisen iloa tai epäonnistumisen hilpeyttä on siis tänään luvassa.

  Teidän kirjoituksiin hyvästä kunnostani voin vain sanoa että olen niitä onnekkaita joihin nämä hoidot eivät pahasti vaikuta. En ole koskaan harrastellut mitään kuntoiluun viittavaa, en ole kuntoilu ihmisiä. Ainoa hyvän kunnon syy on ollut raskaat työt. Kyllä se noissa lääkäreissäkin herätti ihmetystä kun ukko kerrasta toiseen saapuu sytotipalle veriarvot kuin terveellä ihmisellä ja pirteänä ja iloisena. Eräs totesi että sinulla on hyvä sietokyky näille myrkyille, taisi olla silloin joku kolmaskymmenes tippa kerta. Onnekas siis olen ja kiitollinen siittä.

  Kiitos teille kaikille myös avartavista kirjoituksista, on aina huonoina hetkinä mukava muistaa että ei ole yksin, on muitakin jotka tietävät tarkkaan mitä koet.

  Mutta sellaista siis tänne, menkäämme hilpein mielin kohti viikonloppua.
  Nyt tämä ukko lähtee kohti kauppaa ja mahdollista leivonta katastrofia.

  Kangasalan Ukko
  Participant

  Heipä vaan kaikille.
  Huomasin tuossa juuri että ei ole tullut tänne pitkään aikaan kirjoiteltua.
  Mutta hengissä ollaan, maksa on leikattu tammikuussa ja nyt tuli aika suolessa olevan pääkasvaimen leikkaukseen 15.3. Joten kiirettä pitää.

  On tässä ollut sama ongelma niinkuin sinulla Kia, mikään ei oikein ole sujunut vuoden vaihteen jälkeen.
  Kaikenlaista hankaluutta ollut, syksyllä tehdyt suunnitelmat leikkauksista ja sytohoidoista lensivät ilman selityksiä romukoppaan. Sytoja en ole saanut sitten marraskuun lopun jälkeen, ja kun omistan tämän ärhäkän version niin pääkasvain oli alkanut kasvamaan vauhdilla ja munuaisessa on nyt jotain epäilyttävää. Imusolmukkeissa näkyi myös kasvua.Näin oli tammikuun lopussa otetussa ct-kuvassa.

  Piti tässä leikkausten välissä olla sytohoitoja mutta lääkäri ilmoitti että ei anneta. Joten tauti on nyt saanut rehottaa 3 kk vapaana, no kivut on lisääntyneet ja soitinkin sitten syöpäpolille että pitäisi saada jotain tanakkaa kipulääkettä kun ei maksa leikkauksen takia oikein voi syödä tuota panadolia, kun ibuprofeeni ei sovi. No sairaanhoitaja sitten vastasi että pitää soittaa gastrologiselle osastolle kun minut on heidän kirjoihin siirretty leikkausten takia. Totesin vain siihen että täytyypä niin tehdä hehän ovat asiantuntijoita syövän kivun hoidossa. No sieltä sain kyllä mukavaa palvelua ja sopivat lääkkeet joten kipuhommat on hanskassa.
  Kaikkea muutakin hankaluutta on ollut, mutta joutuisi romaanin kirjoittamaan kaikista vastoinkäymisistä.
  Eniten tässä on harmittanut se että tuntuu siltä että neljän vuoden aikana hyväksi havaitut käytännöt on heivattu romukoppaan.
  No tälläistä siis mutta eteenpäin porskutellaan sitkeesti.

  Kangasalan Ukko
  Participant

  Heipä vaan Kia ja muut.

  Omaan samanlaisen ”elämänkatsomuksen” kuin sinä Kia, Olen kuitenkin ollut siittä kirjoittelematta juurikin samasta syystä että olen ajatellut sen häiritsevän heitä joita syövän sairastaminen pelottaa ja ahdistaa paljon.
  Itse olen tässä neljä vuotta sairastellut tätä parantumatonta tautia ja jatkellut elämää ihan niinkuin ennenkin, tauti nyt aiheuttaa joitakin muutoksia mutta ei oikeastaan mitään suureellista. Hyvä esimerkki ehkä tautiin suhtautumisestani on se että syöpälääkärikin otti asiakseen kysyä kerran että: Kai sinä muistat että tautisi on parantumaton, niinkuin tuon nyt voisi unohtaa, mutta ei sen ole pakko antaa määritellä sitä miten elät. Ymmärrän kuitenkin ihmisiä joille syöpä aiheuttaa pelkoa ja ahdistusta, meitä kun on kaikenlaisia ja jokaisella on oikeus olla oma itsensä.
  Emäntäkin äityy välillä kummastelemaan tätä leppoisaa suhtautumistani ja sanookin että hän se enemmän paniikissa on kuin potilas itse.
  Mutta olen itse miettinyt asian niin että ei tämä tästä miksikään muutu vaikka seisoisin päälläni nurkassa, joten miksi uhrata aikaansa murehtimiseen.
  Kiitos kun uskallsit ottaa asian puheeksi, kyllä meitä samanlaisia kuin sinä on.

  Eipä tässä muuta tälläkertaa, porskutelkaamme eteenpäin niinkuin parhaaksi itse näemme.

  in reply to: Sytostaatit ja CEA nousu #65375
  Kangasalan Ukko
  Participant

  Hei vaan.
  Sen verran on kokemusta että itselleni lääkäri sanoi että CEA koe on joissain paksusuolensyöpä tapauksissa vain hämäävä ja ei anna kuvaa taudin vaiheesta. Minulla se pysyi levinneessä paksusuolen syövässä ”normaali” lukemissa melkein kolme vuotta ja nyt se viimeksi oli vähän noussut. Kaikenlaisia tutkimuksia tehtiin mutta mitään uutta ei löytynyt. Vaikka minulla on pesäke paksusuolessa, imusolmukkeissa ja maksassa, siis ei ole leikattu mitään, arvo oli normaali.
  Sellaista siis minulle kerrottiin CEA arvosta.

  in reply to: Syksy saapuu #65274
  Kangasalan Ukko
  Participant

  Tervehdys taas kaikille.
  No tippa päivä tuli ja meni. Hyvinä uutisina tuli että ei muutoksia suuntaan eikä toiseen.
  Tästä tulee nyt aikas pitkä kirjoitus kun kaikkea uutta pukkas.

  Oli jälleen uusi tohtori ja olipa erittäin mukava ja asiantunteva. Oxaliplatiinin kanssa ollut ongelma selvisi, tohtori lueskeli ne vanhat lausunnot ja oli samaa mieltä että tauotettuhan tämä lääke on eikä lopetettu. Oli myös samaa mieltä että kun tämä lääke arsenaali on rajallinen niin mennään kaikki loppuun asti.

  Sitten tämä tohtori jutteli että hän on tässä lukenut nämä lausunnot ja huomannut että tämä yksi maksan kasvain on se joka on tässä pikku hiljaa kasvanut aina taukojen aikana 3cm kokoisesta 5cm kokoisesksi. Aikaa tähän on mennyt pari vuotta joten ei syytä huoleen mutta hän halusi ottaa esiin sellaisen mahdollisuuden että jos sille kokeiltaisiin jotakin paikallis hoitoa, Hän ottaa asian esin ensiviikolla olevassa usean alan osaajien tapaamisessa. En nyt muista ryhmän nimeä mutta siellä on kirurgit, hoitavat lääkärit , onkologit ja vatsapuoli.

  Jutteli myös siittä että muut pesäkkeet on pysynyt aloillaan jo pitkään ja ne imusolmukkeet on vieläkin suurentuneet mutta ovat normaalin rajalla eikä muutoksia ole niissäkään pitkään aikaan näkynyt.
  Upeaa siis,Tosin en nyt paljon toivoa tuohon lataa, kun on kyse yhdestä pesäkkeestä ja yksittäisen poisto, sädetys, poltto tai säteilytys ei taudin kuvaa muuta. Veikkaan että tässä tykitellään isommalla arsenaalilla lääkkeitä josko se taas pienenisi niinkuin ennenkin.
  Siinäpä sitä tulee pohdittavaa jos päättävät jotain leikellä tai muuten kurmoottaa. On siinä punnittava hyödyt ja haitat tarkkaan. Nyt kun vointi on hyvä ja lääkkeitä kestää niin riskeeratako siihen että tulee ongelmia. No tämä on parinviikon päästä olevia mureita, pitää vaan pitää pientä ennakko pohdintaa kun näiden päätösten teko tulee sitten eteen heti samalta istumalta kun tiedon saa. Tarkoitus kun on hakea lisää elämän pituutta.
  Sellaista siis tänne, mielenkiintosia aikoja siis edessä.
  Mutta ei tässä tämän kummempaa, Iloista ja Lämmintä syyspäivää kaikille.

  in reply to: Syksy saapuu #65260
  Kangasalan Ukko
  Participant

  Hei Tottahan se oli ja kaikki muutkin.

  Kiitos mukavista sanoistasi. Kiva jos olet saanut voimia minun kirjoittelusta, raskas taivalhan tämä meille kaikille on.
  Itsellä on helppoa kun olen tälläinen leppoisa ihminen, elämässä kun tuppaa tulemaan sitä kuraakin niskaan ja se tekee tästä mielenkiintoista.

  Viime viikon hoidot siirtyi tälle viikolle kun meihin iski pien flunssa. Emännällä oli kova kurkkukipu ja kuumetta ja tietysti kauhea köhä, itselläni pieni lämmön nousu ja kurkku hieman kutisi. Naureskeltiin emännän kanssa että ei nuo pikku flunssat viihdy näin myrkytetyssä ukossa.

  Nyt olisi edessä sytostaatti tippa numero 44, täytyy sanoa että näihin on jo tottunut, ct-kuvien tulosten odotteluun, jatkuviin tippa hoitoihin ja muuhun oheistoimintaan. Tännekkin tulee harvakseen kirjoiteltua kun ei oikein tapahdu mitään. Tasaista, tasaista, mikä on erittäin hyvä.

  No huomenna sitä on taas viisaampi siittä miten homma jatkuu.
  Laittelen sitten tänne tietoa miten meni.
  Mukavaa syksyä kaikille.

  in reply to: Syksy saapuu #65172
  Kangasalan Ukko
  Participant

  Tervehdys taas kaikille.

  Tänään olikin CT-kuvien aika ja ensiviikolla saapi kuulla miten menee. Ct-kuvatkin oli hieman aikaisemmin kuin yleensä kun kesällä harvennetun hoitovälin takia maksan kasvain on osoittanut kasvun merkkejä. Kolme kertaa sain taas tipan tiuhemmalla tahdilla ja kuukausi on edellis CT-kuvista. No ensviikolla sitten ollaan taas viisaampia.
  Mukava lukea Myy79 että olet aloittanut unelman toteutuksen, pidämme peukkuja pystyssa että homma lähtee hyvin sujumaan.
  Eipä tänne sitten muuta kuulukkaan, hoidoissa trampataan ja kaikenlaista puuhaillaan.
  Eipä tässä muuta kuin mukavaa syksyä kaikille ja laittelen viestiä ensiviikolla miten asiat edistyy.

  in reply to: Kesä tulee. #64689
  Kangasalan Ukko
  Participant

  Heipä vaan kaikille.

  Taas on kuukausi vierähtänyt huomaamatta. Aika lentää kun on kivaa.
  Elikkä uutisten päivittelyä, CT-kuvat oli toukokuussa ja hyviä uutisia oli, maksan kasvaimet olivat alkaneet pienenemään taas. Kevään ne tuossa möllöttivät ilman muutoksia suuntaan tai toiseen. Lääkäri sanoi hämmästelevänsä että vieläkin löytyy vastetta vaikka olen näin kauan saanut samoja sytostaatteja. Hyvä niin.
  Kesä alkoikin siten että nyt on tippahoitoja vain kolmen viikon välein, kyllä olen nauttinut ylimääräisestä huiliviikosta. Muuten vointi on mainio lukuunottamatta samoja pieniä riesoja mitä hoidot tuo.

  Hammaslääkärissäkin tuli käytyä, eipä ollut muuta kuin hammaskiveä joka poistettiin ultraääni puhdistimella. Mukava homma kun ei enään millään piikeillä ja taltoilla raavittu.
  Hassua ujellusta se aparaatti piti, muuten kyllä miellyttävä hoitolaite. Pari kertaa vähän vihlaisi mutta entiseen verrattuna todella mukava toimenpide.

  Kesä onkin edennyt niin nopeaan että ei meinaa perässä pysyä. Tekemistä olisi paljon mutta olen keskittynyt pääasiassa lepäilyyn ja nauttimaan hyvistä ilmoista. Nyt sitä onkin hyvä tilanne kun on alkanut tuntumaan siltä että on jo tarpeeksi levätty. Onneksi tätä kesää jatkuu vielä jotta ehtii vielä kaikkea puuhaamaan.

  Sellaisia siis tänne, Maapallo pyörii radallaan ja kaikki tapahtuu ajallaan.

  Hyvää kesää siis kaikille, muistetaan nauttia Elämästä, oman jaksamisen ehdoilla.

  in reply to: Talviaikaan #64131
  Kangasalan Ukko
  Participant

  Heipä vaan kaikille.

  Uutisia siis, lääke annoksia nostettiin ja pari tippaa on eteenpäin menty. Haitat on tietysti hieman pahentuneet mutta kyllä näiden kanssa pärjää. Suun palamista ja ruusuaknea, päänahassa oleva akne se pahiten rassaa. On niin pirun kutiava, onneksi siihenkin on lieventävää lääkettä joka auttaa. Seuraavan kerran jälkeen onkin kolmenviikon tauko, kyllä sitä on pienestä iloinen kun saa viikon pidempään huilata. Muuten elämä soljuu rauhallisesti eteenpäin. Kesää tässä jo odottelee kovasti jos vaikka kaikki menisi niin hyvin että saisi pikkuisen loman.
  Sellaista siis kuuluu.
  Facebookkiin liityin viime syksynä (myöhäisherännäinen), syynä oli niinkin hassu syy että kaverit Italiasta halusivat helpomman tavan jakaa valokuvia kuin sähköposti. No siellä FB:ssä sitä sitten on ihmetelty maailman menoa.
  Onhan tuo kyllä kätevä valokuvien esittelyyn. Pari syöpään liittyvään sivuakin olen löytänyt. Ruoansulatuskanavan syövät ja Eniten vituttaa syöpä. Täytyy sanoa että siellä on kyllä valaisevia juttuja taudin tiimoilta. Muuten tuo FB onkin aika pliisu, vieläkin aion soittaa kaverille jos ompi asiaa.
  Sellaisia siis tänne. Elämä se jatkuu rauhallisissa merkeissä.
  Iloista kevättä siis kaikille.

  in reply to: Talviaikaan #63973
  Kangasalan Ukko
  Participant

  Moro vaan kaikille.

  Terveiset Kalaile sinne kaupunki kennoon. Onneksi se kesä lähestyy pikku hiljaa. Olet oikeassa siinä että tämä päivä kerrallaan elo on raskasta. Itse teen kyllä jo suunnitelmia kesän varalle, mutta aina sillä varauksella että asiat voivat mennä toisinkin, ainakin sen olen huomannut tämän taudin kanssa. Kaikkea mukavaa olen kuitenkin emännän kanssa suunnitellut.

  Mutta sitten kuulumisiin, eli CT-kuvat käyty ja huonoja uutisia sieltä pukkasi, yksi kasvain maksassa kasvanut ja uutena mukaan on tullut imusolmuke keuhkojen välissä on suurentunut. Hieman harmillisia uutisia, no tänään on labra päivä ja huomenna sitten tippaan jossa sitten lääkärin kanssa pohditaan että lisätäänkö lääke annoksia vai lääkkeitä. Mutta positiivisin mielin tässä mennään, kasvut olivat milli luokkaa joten ei se viikatemies ole sieltä vielä pitkään aikaan tulossa. Lääke annoksiakin on onneksi vara kasvattaa, kun alkuun oli haittavaikutukset isoja niin annoksia laskettiin hieman mutta nyt kun tilanne on aikaas hyvä niin nostokin voitanee tehdä.

  Mutta tälläisillä mennään siis kevät eteenpäin. Kirjoittelen taas kun tietoa kertyy.
  Lainataan tähän kuuluisan laulun sanoja: Onhan päivä vielä huomennakin. Turha surra täähän on vain elämää.

  in reply to: Talviaikaan #63811
  Kangasalan Ukko
  Participant

  Moro sanon mä.

  Terve vaan kaikille, aika onkin taas rientänyt.
  Kuulumisia siis, tippa nro 30 on sitten takana, ja juhlan kunniaksi kiikutettiin henkilökunnalle kääretorttuja ja kuningatarpiirakkaa. Oltiin Emännän kanssa päätetty muistaa heitä kun ovat pystyneet pitämään elävien kirjoissa ja vieläpä hyvässä kunnossa. Kovasti pitivät yllätyksestä.
  Tämä päivä on hyvä esimerkki kuinka hyvävoimainen sitä voi olla kolmen vuoden hoitojen jälkeen. Aamulla tein tunnin lumitöitä, sen jälkeen pieni kaffe tauko ja sitten pölyjen pyyhintä, mattojen tamppaus, lattioiden imurointi ja pesu. Tippa oli viime torstaina joten pian siittä toipui. Naurattaa aina kun tippaan menen niin lääkäri utelee että olenko jaksanut vielä vähän kävellä ja mikä on vointi, onko raskasta. Ja aina sitten selvitän mitä olen puuhaillut. Olen kyllä onnekas kun ei ole pahoja sivuvaikutuksia hoidoista, kaikkea pientä mutta niiden kanssa pärjää kyllä.
  Kuten joku viisas sanoi vierivä kivi ei sammaloidu.
  Nyt tässä olisi vielä yksi tippakerta ja sitten taas CT_kuva, sitten päätetäänkin kevään ohjelmisto.

  Joten eipä muuta kuin odotellaan lähestyvää kevättä ja nautitaan talven riemuista.

  Kangasalan Ukko
  Participant

  Heipä vaan Myy79

  Kiitos, on hieno kirjoitus, jostain syystä olin mokoman kokonaan missannut. Kiitos.

  Parempia päiviä ja iloisempia hetkiä kaikille.

  in reply to: Suolistosyöpä #63736
  Kangasalan Ukko
  Participant

  Heipä vaan kaikille.

  Tervehdys Ronjalle ja muille, enpä nyt oikein tiedä mitä tässä sanoisi kun olet myös tähän mankeliin joutunut. Meistä jokainen tämän joutuu omalla tavalla käsittelemään ja keksimään että miten tämän kanssa pärjää. Ei kukaan voi odottaa että tämän kahden kuukauden jälkeen tietäisit miten homma hoituu.
  Olet juuri siinä pahimmassa vaiheessa kun tieto on imeytynyt aivoihin ja sitten tulee että mites tästä eteenpäin. Itselleni auttoi heti alussa saamani hyvä neuvo, älä murehdi tulevaisuutta vielä, sen aika on myöhemmin, katso aamulla vointisi ja päätä sitten mitä tänään teet. Se on auttanut hyvin eteenpäin kun ei tämän sairauden kanssa aina edes tiedä sitä mitä huomenna on edessä. Enpä sitäkään tiedä pitääkö tämän kanssa oppia elämään, ehkä ennemminkin tottua tämän kanssa elämään. Tulevaisuuden suunnittelun aika on sitten kun tietää miten hoito etenee ja tehoaa.
  Ehkä se voi hieman lohduttaa että olen nyt kolme vuotta sairastanut laajalle levinnyttä paksusuolen syöpää ja vointini on vieläkin ihan hyvä. Minulla todettiin jo heti ensimmäisellä kerralla että tauti on jo parantavan hoidon ulottumattomissa. Eipä tämä tauti sittenkään ollut kuolemaksi. Ensimmäiset kolme kuukautta oli hieman hankalaa kun ei tiennyt miten hoidot purevat mutta sitten helpotti kun ct-kuvat näyttivät kasvainten pienentyneen ja olo oli parantunut. No sittemmin olemme käyneet kahtena kesänä Italiassa ja olen puuhaillut kaikkea mitä milloinin jaksaa.
  Niinkuin tuossa edellä neuvottiin ole itsellesi armollinen, kaikkea ei ole pakko jaksaa yksin, apua kannattaa hakea jos tuntuu siltä.
  Sellaista siis, jatketaan kirjoittelua ja valoisan kevään odottelua.

  in reply to: Talviaikaan #63251
  Kangasalan Ukko
  Participant

  Moro taas.

  Tiistaina olisikin tippa nro 29. Nyt onkin ollut hämmästyttävän helppoa haitta oireiden kanssa. On ollut outoa että tällä kertaa ei suu palanut pahasti, lievää kirvelyä vain.
  Muutenkin ollut vain lievää ihonkuivumista, ei halkeamia tällä kertaa. Siis helppoa kuin heinänteko.
  No olen koputtanut puuta ( lue: naputtanut päätä.) että päässyt näin helpolla. Jaksaa taas hyvin käydä tipalla.
  Leppoisaa ja rentoa on ollut, lumitöitä tehnyt, lintuja ruokittu ja tuijotettu niiden edesottamuksia ikkunasta.
  Eli oikein mukavavaa talven viettoa siis.

  Jatkakaamme talvesta nauttimista ja kevään odottelua. Kirjoitellaan.

  in reply to: Lomamatkailu Peg-letkun kanssa #63241
  Kangasalan Ukko
  Participant

  Hei vaan.

  Kannattaisi ehkä kokeilla Facebook ryhmää Ruoansulatuskanavan syövät, siellä ehkä ihmisiä jotka myös matkailleet Peg-letkun kanssa tai joku joka osaa neuvoa.

  Ystävällisin terveisin Kangasalan Ukko

  in reply to: Talviaikaan #63041
  Kangasalan Ukko
  Participant

  Heipä vaan kaikille.

  Mukavaa että täällä viriää hieman keskustelua, noh onneksi alkaa lääke rapulat oleen voitettu, tästä sitten kohti ensiviikon tippoja.
  Sellaiset 4-6 päivää menee aina tähän toipumiseen mutta onneksi sitä ehtii huilaan ennen uusia myrkkyjä.

  Mukava kuulla Myy79 että aloittelet oman yrityksen perustelua. Uskon sinulla olevan hyvät menestymisen mahdollisuudet, uskoisin että kokemuksesi tämän riivatun taudin kanssa auttavat myös tulevassa yritystoiminnassa. Uskoisin että et panikoi pienten vastoinkäymisten takia ja olet vahvempi ihminen kuin ennen. Mukava että olet saanut kuntosikin nousemaan, on mukava kun jaksaa porskuttaa.

  Mutta sellaista tänne tänään, Kirjoitellaan.

  in reply to: Talviaikaan #62961
  Kangasalan Ukko
  Participant

  Tervehdys kesanto ja jyrkiap.

  Sen verran korjaisin että kyse oli tippojen määrän juhlimisesta nyt 28-kertaa kohta 30-kerta., yhdessä ollaan oltu puolet tuosta määrästä.
  Jos laskee että kahden viikon välein tippa niin johan sitä on mennyt 56 viikkoa.
  Olen kanssa tässä joutessani seuraillut lintujen eloa tuossa ruokintapaikalla, on muuten erittäin rentouttavaa. Tänään näin ensimmäisen kerran Urpiaisen keltasirkkujen seurassa, meni hetken hakea että mikäs lintu tuo on.

  Sellaista tässä vaan tällä kertaa.
  Kirjoitellaan.

Esillä 20 viestiä, 1 - 20 (kaikkiaan 83)