Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Kalaile

Kalaile

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 20 viestiä, 1 - 20 (kaikkiaan 55)
 • Julkaisija
  Viestit
 • in reply to: keuhkosyöpä #68232
  Kalaile
  Participant

  Taas päivitystä, mullahan oli se kuummeeton keuhko kuume kesällä ja siihen sain opiaatti lääkkeet kivun hoitoon, niitä olen käyttänyt myös kainalon imusolmukkeet kipuun. Viime yönä tuntui että ei happi riitä eipystyny nukkumaan yhtään. Ruoka ei maistu yhtään. Viimeviikolla oli totaalinen suolijumi. Nyt oon lukenu tarkkaan sen manuaalin sieltä löytyy haittavaikutuksista kaikki vaivat mitä mulla on. Että silleen, pärjäillään.

  in reply to: Diagnoosi tulossa, tulkkausapua? #68086
  Kalaile
  Participant

  Eipä toi diaknoosi mulle aukee, mutta älä vielä tuhkaa ala ripottelee. Mulla tuli kolme vuotta täyteen keuhkosyövän toteemisesta olihan se kova paikka. Lääketieteen armoilla on menty.

  in reply to: keuhkosyöpä #68084
  Kalaile
  Participant

  No huh huh verenmyrkytys meidän perustaudin päälle kuulostaa että lähtö on ollut tosi lähellä. Oot ollu ”onnekas,” varmaan on lähteny kaikki voimat. Toivotan sulle ja kaikille saittilaisille tasaista syksyn jatkoa ilman mitään ongelmia.

  in reply to: keuhkosyöpä #68067
  Kalaile
  Participant

  Jatkan tätä listaani näistä vaivoista. Nyt on menossa kesän ja keuhkokuumeen jäljiltä tämmönen tilanne, että ääni on ollut pari viikkoa kadoksissa. Ei tule kuin pihinää, oottelen kutsua kurkku tohtorille. Onko kellään kokemusta tämmösestä olisin kiinnostunut kuulemaan.

  in reply to: keuhkosyöpä #67904
  Kalaile
  Participant

  Kiitoksia paljon, kun jaksat seurata ja kirjoitella. Tää saitti on hiljentynyt pelottavan paljon, siitä tulee vedettyä synkeitä johtopäätöksiä. Mutta niin kauan kun vaan jaksaa niin kirjuutellaan.

  in reply to: keuhkosyöpä #67861
  Kalaile
  Participant

  Tänään loppu kymmenen päivän antibioo tti. Tuntuu jo että alkaa elämä voittaa, kun palaa toruokahalu. On ollu kauheeta aikaa, kun ei mikään maistu, miehelle joka on koko elämänsä ahminu ruokaa kaksin käsin. Nyt voi jo liikkua hengästymättä pieniä matkoja. Paljon on haaveita syksyn varalle täytyy vaan toivoa että tästä palautuu taas siihen kuntoon että normi askareet alkaa sujumaan. Hyvää syksyn jatkoa teille kaikille.

  in reply to: keuhkosyöpä #67648
  Kalaile
  Participant

  On se vaan sitkee tää keuhkokuume, jo toista kertaa jorvissa. Saa nähdä miten nyt antibiootit auttaa. Kohta kaks kuukautta taistellut.

  in reply to: keuhkosyöpä #67370
  Kalaile
  Participant

  Tuntuu että on aika yleistä keuhkosyöpä potilailla, mutta kuitenkin hoidettavissa. Se vaan on niin että kaikki ylimääräinen sairastelu vie sitä yleiskuntoa alaspäin ja siinä tarvii sitä sitkeyttä että pääsee taas sohvasta ylös. Kiitokset mielenkiinnosta, tsemppiä kaikille.

  in reply to: keuhkosyöpä #67365
  Kalaile
  Participant

  , Kuulostaa että oireet olivat ihan samat, mulle löyty antibiootti jota ensin suoneen ja sitten tableteilla jatkoa. Alkaa taas henki kulkea, sitä on niin arka noiden kanssa, kun on toi perus syöpä olemassa. Syksyn haasteita odotellessa.

  in reply to: keuhkosyöpä #67357
  Kalaile
  Participant

  Vähän päivitystä onko kellekään tuttu kuumeeton keuhkokuume? Oon toipumassa semmosesta, vei voimat aika loppuun, mutta taas näyttää paremmalta.

  in reply to: keuhkosyöpä #67126
  Kalaile
  Participant

  Onpa taass hiljasta tällä saitilla, toivottavasti se tarkoittaa sitä että on elämä siedettävää. Mulla jatkuu täsmä pillerin voimalla ainakin elokuulle, sitten on kuvaukset. Toivon rauhallista kesän jatkoa ja hyvää juhannusta kaikille, sekä tietenkin voimia taistelussa.

  in reply to: keuhkosyöpä #66691
  Kalaile
  Participant

  Palaan kun on tietoo enemmän olis hienoo lähtee kesää suunnittelemaan. Mutta oot tavan aika on pitkä. Tiedän että kainalossa on jotain menossa.

  in reply to: keuhkosyöpä #66690
  Kalaile
  Participant

  Nyt on kuvat ja kokeet ens viikolla selviää miten elämä jatkuu

  in reply to: keuhkosyöpä #66338
  Kalaile
  Participant

  Tervehdys. Tosta geenimutaatiosta mulla just toi EGfR, siihen on jokaisella oma täsmäluku johon pitää osua lääke. Mulle ei löytynyt aivan just oikeaa lääkettä, mut niin lähelle että kokeiltiin ja se on toiminut hilliten syövän kasvua. Huijareita on joka alalla, mutta ihmisten hengellä ei saa käydä kauppaa, luvat pois.

  in reply to: keuhkosyöpä #66284
  Kalaile
  Participant

  Terve taasen. Hyvä että et enempää höperöitynyt, kun kuitenkin uskalsit kirjoittaa tänne. En tiedä tosta Alk tyypistä mutta mulla toi Alimta ensihoitona auttoi puolitoista vuotta, kolmen viikon välein suoneen saatuna. Ei siinä auta kuin ottaa mitä vastaan tulee. Kirjottele tänne kuitenkin välillä, kun on ollu niin hiljainen tää saitti.

  in reply to: keuhkosyöpä #66099
  Kalaile
  Participant

  Kevättä kohti tässä kovasti on pyrkimys.kemosäde hoito on takana se meni hyvin, kuvaukset helmikuun lopulla sitten näkyy mikä on tilanne. Nyt popsin täsmä pillerin päivässä. Kunto on ollut hyvä.pilkille taas huomenna siinä saa liikuntaa, kun lumessa kahlaa. Kirjoitellaan.

  in reply to: keuhkosyöpä #65685
  Kalaile
  Participant

  Hyvää loppuvuotta kaikille. Itellä kemosäde puolessa välissä, aika hyvin on mennyt.

  in reply to: keuhkosyöpä #65461
  Kalaile
  Participant

  Joo on se tärkeää tzempata täällä. 2.5 vuotta on tätä rumbaa takana ja oon ollu toimintakunnossa koko ajan, kiitos lääketieteen. Mutta toi oman mielen pitäminen on myös tässä ihan ykkösen juttu. Kaikkee mitä vaan jaksaa tehdä, vie ajatukset pois sairaudesta. Viikonloppuna jatkuu hirvijahti.

  in reply to: keuhkosyöpä #65459
  Kalaile
  Participant

  Vähän päivitystä vielä jos jaksatte. Mulla alkoi täsmä lääkkeen hiipumisen jälkeen. Kemosäde hoidot, niitä riittää jouluun asti joka arkipäivä, kova on rahti toivon että siintä sais taas elonpäiviä lisää.

  in reply to: keuhkosyöpä #65457
  Kalaile
  Participant

  Vieläkö maaseudulla happi riittää, kun ei ole mitään kuulunu?

Esillä 20 viestiä, 1 - 20 (kaikkiaan 55)