Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Kahvis

Kahvis

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • in reply to: Munasarjasyöpä #72186
  Kahvis
  Participant

  Kiitos kaikille lämpimistä ”tervetulotoivotuksista” <3 Oma syöpäni oli ehtinyt levitä munasarjojen lisäksi vatsapaitaan ja aortan ja toisen lonkan imusolmukkeisin, että haava on kyllä ihan komea. Ensimmäisinä päivinä hakasten kanssa kotona välttelin kaikkia peilejä suihkussa käydessä, mutta sitten kun haava rupesi erittämään kudosnestettä oli sitä pakko tuijotella tuntitolkulla :D Nyt haava tuntuu loppujen lopuksi pieneltä murheelta.

  Olen varannut varmuuden vuoksi kampaajan jo viikon päähän aikomuksena lyhentää hiukset, niin että välttyisin ainakin isompien hiustuppojen käteenjäämiseltä. Onko teillä ollut mitään omia kikkoja käytössä mahdollisen huonon olon helpottamiseen ja onko niitä stytostaatteja montaakin erilaista mitä voi saada? Luin jostain myös että joka paikka kuivuu pahasti hoitojen aikana, onko teillä käynyt näin? Huomenna siis lääkärille ja sitten selviää onko ensimmäinen stytostaattihoito tällä vai ensi viikolla.

  Sen verran soittelin tänään työpaikalle, että sanoivat että edetään ihan juuri niin kuin itse haluan töissä käymisen suhteen. Tässä on hyvä puoli se, että korona-aikana etätyöstä on tullut ”normi” ja uskon että jos vointi sallii, pystyn hoitamaan työt kotoa käsin. Sanoin kyllä jo nyt, että hoitoviikoilla en olisi töissä.

  Kiitos tuesta ja voimia naiset! Viesteistänne välittyy loistava asenne!!

  in reply to: Munasarjasyöpä #72184
  Kahvis
  Participant

  Hei,

  Kuinka hyvin olette kestäneet hoitoja / voineet niiden aikana? Itselläni on tänään tasan neljä viikkoa leikkauksesta ja stytostaattihoidot alkamassa viikon sisään (tai näin käsitin perjantaina puhelimessa, huomenna vielä lääkärin tapaaminen).

  in reply to: Munasarjasyöpä #72171
  Kahvis
  Participant

  Hei kaikille,

  Kesäkuussa rutiinitarkastuksen yhteydessä molemmista munasarjoistani löytyi kasvaimia. Siitä lähtien tuntuu, että viikko toisensa jälkeen on tullut vain uusia järkyttäviä uutisia. Juhannusviikolla olin isossa avohaavaleikkauksessa, jossa poistettiin molemmat munasarjat, kohtu, sekä aortan ja alavatsan imusolmukkeita. Onko toivoni mennyt? Tänään sain tiedon edessä olevista stytostaattihoidoista ja pelko tulevasta on suuri. Miten hoitoihin tai niiden jälkeiseen olotilaan voi valmistautua? Ikää on 37-vuotta, ei lapsia ja tähän asti elämäni suurin intohimo on ollut tavoitteellinen (kilpa)urheilu.

  Oletteko jatkaneet töissä hoitojen aikana / miten työnantaja on suhtautunut tietoon hoidoista? Kannattaako hiukset ajaa pois jo ennen ensimmäistä hoitokertaa?

  Olen koittanut pysyä positiivisena. Hassuinta tällä hetkellä on se, että leikkaus tuntuu ”pieneltä” kaiken tulevan rinnalla. Kummasta toipuminen teille on ollut rankempaa – leikkauksesta vai hoidoista?

  Kiitos jo etukäteen vastauksista <3

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)