Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Immeinen

Immeinen

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • in reply to: RINTASYÖPÄ #37511
  Immeinen
  Participant

  Moi taas. Kyllä nyt alkaa olee sellanen ’hoitoväsymys’, että pakko varmaan ottaa sairaslomaa. Lääkkeiden sivuvaikutukset kiusannu, viimeisimpänä heittohuimaus. Onkohan verenpaine alhanen. Oli miten oli, nyt on sellanen stressi päällä, et huilitauko on paikallaan. Oon jo psyykannu itteeni, etten ottais huonoo omaatuntoo sairiksesta. Se on vaan välillä vaikeeta, kun on iskostettu päähän tää työn raskaan raatajan asenne. ? Tsemppistä kaikille.

  in reply to: RINTASYÖPÄ #36351
  Immeinen
  Participant

  Moi kaikki,
  Oon keski-ikäinen pirtsakka tapaus eteläisestä Suomesta. Oon sairastanu rintasyöpää jo kymmenisen vuotta ja nyt tuli pitkästä aikaa sellanen tunne, et pitää vaihtaa ajatuksia jonkun kanssa eli kohtalontovereiden siis. Koska onhan se niin että saman kokeneet ymmärtää parhaiten, oli sitten mistä kyse. Ensiksikin tsemppistä kaikille, elämä on joskus rankkaa, ja sillon mulla ainakin on helpottanu jopa kiroilu kovaan ääneen. Tietysti oon harrastanu puhumista läheisten kanssa, terapiassa käymistä, metsässä kävelyä, eläinten kanssa puuhastelua ym:ta, mikä aina sillä hetkellä on tuntunut hyvältä.
  Mulla siis jo levinnyt rintasyöpä. Aluksi toinen rinta poistettiin, ja kaikki maholliset hoidot…muutama vuos meni..levisi luustoon..taas hoidettiin…levisi viime vuonna maksaan ja nyt hoidetaan mm tablettimuotosilla sytostaateilla. Ja toivotaan et metastaasit ois pienentyny huhtikuuhun mennessä, jolloin seuraavat kuvaukset.
  Välillä ollut todella rankka taival, mutta ihminen kummasti sopeutuu uusiin tilanteisiin. Ja on uitava väliin tosi syvissä vesissä, mut sielt vaa aina noussu.
  Itellä on perhe ja lapset, jotka pitäny jalat maanpinnalla ja arkirutiinit tuo turvallisuutta. Ja huumori; välillä mustakin.

  Mut voimia kaikille, puhukaa läheisillenne, ja halatkaa..siitä saa niitä voimia.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)