Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi eija vallinheimo

eija vallinheimo

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Viestit
 • in reply to: ERS kokemukset matkan varrelta #67295

  Hei! Ylläpitäjä täällä testaa täällä taas sivustoa. Selvittelemme mahdollista ongelmaa, mutta emme nyt saa itse toistettua vikaa. Jos teillä on ongelmia keskustelupalstan kanssa, laittakaa viestiä osoitteella tiedotus@cancer.fi ja kuvatkaa ongelma mahdollisimman tarkasti eli mitä tapahtuu ja missä vaiheessa, mahd. kuvakaappauksen kera. Yritämme sitten selvitellä, mistä vika voisi johtua. En ole robotti -ruksitus on poistettu saavutettavuusdirektiiviä silmällä pitäen, joten sen muutos on saattanut aiheuttaa ongelmia toiminnassa. Lähetä-napin painalluksen jälkeen kannattaa myös malttaa hetki odottaa. Myös muuta palautetta saa toki lähettää. Voimia ja hyvää kesää kaikille palstalaisille!

  Hei! Ylläpitäjä täällä testaa täällä sivustoa. Selvittelemme mahdollista ongelmaa. Jos teillä on ongelmia keskustelupalstan kanssa, laittakaa viestiä osoitteella tiedotus@cancer.fi ja kuvatkaa ongelma mahdollisimman tarkasti eli mitä tapahtuu ja missä vaiheessa. Yritämme sitten selvitellä, mistä vika voisi johtua. En ole robotti -ruksitus on poistettu saavutettavuusdirektiiviä silmällä pitäen, joten sen muutos on saattanut aiheuttaa ongelmia toiminnassa. Myös muuta palautetta saa toki lähettää. Voimia ja hyvää kesää kaikille palstalaisille!

  in reply to: Läheisille kertominen #67238

  Chommin viesti poistettu ja kirjoittaja laitettu seurantaan. Harmillista, että tännekin trolleja eksyy.

  in reply to: Vapaata keskustelua eli "sitä sun tätä" #66835

  Pahoittelut. Kaksi nimimerkkiä on nyt blokattu sivuilta kirjoitusten takia. Kirjoitukset sisälsivät mm. linkkejä asiaan kuulumattomille sivuille.

  in reply to: Itkun aika #65828

  Hei Lea! Olen pahoillani puolisosi menetyksestä. Yksin ei kuitenkaan kannata jäädä. Syöpäjärjestöillä on monta tapaa auttaa läheisensä menettänyttä. Eri tapoja löydät täältä: https://www.kaikkisyovasta.fi/elama-syovan-kanssa/syopaan-sairastuneen-laheiselle/ . Varmasti helpointa on aloittaa neuvontahoitajiemme kanssa juttelemisella. Neuvontapuhelin palvelee numerossa 0800 19414. Hoitaja vastaa puhelimeen maanantaisin ja torstaisin klo 10-18 sekä tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10-15.

  in reply to: Vanhentuvat lääkkeet #65218

  Hei! Luon englanninkielisille avauksille oman keskustelun ja siirrän ne omaan kansioonsa, jotta ei häiritse muuta kirjoittelua. Bottikirjoittelu väheni selvästi captcha-lisäyksen myötä, toivotaan, että tilanne pysyy samana jatkossa.

  in reply to: Vanhentuvat lääkkeet #65207

  Lääkkeitä saa vain ja ainoastaan myydä apteekista. Yksityisen henkilön lääkkeiden myynti on laitonta. Lisäksi toiselle määrättyjen lääkkeiden syömiseen liittyy aina isoja riskejä. Lisätietoja Fimeasta: https://www.fimea.fi/

  in reply to: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? #64905

  Juu siis tuo ”En ole robotti”-lisäys ei pitäisi aiheuttaa sähköposteja.
  Foorumitunnusten luomisen yhteydessä taas lähetetään sähköpostiin vahvistusviesti sähköpostiosoitteen vahvistamiseksi. Vahvistusviesti on voimassa vain tietyn ajan, jonka jälkeen se vanhenee.
  Veikkaisin, että tuo ilmoitus, että ”vahvistus on vanhentunut”, johtuu siitä, että linkkiä einole käyty klikkaamassa ajoissa. Uuden salasanan pyynti auttanee.

  in reply to: kolangiokarsinooma – kohtalotovereita? #64901

  Hei! En ole robotti -ruksitus lisättiin, jotta saataisiin vähennettyä roskapostitusta, joka foorumia alkoi hiukan vaivata. Vahvistus on vanhentunut liittynee kuitenkin siihen, että sähköpostiisi on tullut viesti, jota pitäisi käydä klikkaamassa.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)