Siirry suoraan sisältöön

Ebba

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • in reply to: Braftovi ja BRAF V600E mutaatio #72963
  Ebba
  Participant

  Meillä isä sai pari kuukautta ja ei toiminut ollenkaan. Tämän jälkeen vielä kokeiltiin sytostaatteja mutta eivät nekään toimineet eli ikävä kyllä ihan elinajan ennusteen aikataulussa mennään 12kk-16kk ennusteen mukaan. Diagnoosi siis levinnyt paksusuolen syöpä brafv600e-mutaatiolla, diagnoosi 23/12/2020 ja nyt hoidot lopetettu, cea jo 3000.

  in reply to: CEA arvo koholla #71137
  Ebba
  Participant

  Olet varmaan jo saanut selvyyden näiden kuukausien aikana tilanteestasi mutta kyllä yleensä noin korkea cea-arvo viittaa maksametastaaseihin ja stage IV levinneeseen syöpään. Toki mahdollista että olisi maksakirroosikin mutta ei varmaan kyllä kolmeensataan nosta…

  in reply to: Puolison parantumaton syöpä #70995
  Ebba
  Participant

  Hei, isälläni diagnosoitu maksaan ja imusolmukkeisiin levinnyt paksusuolen syöpä, tuli yllättäen ja puskista koska mitään oireita ei ollut ja parantumaton tämä siis on. Itsekin tässä jouluaattoaamuna mieli mustana paistelen kinkkua jota kukaan ei varmaan kykene syömään ja yritän samalla etsiä tukea äidilleni sillä tyttärenä on vain pakko jaksaa ja pärjätä ja puolisolle tämä on kaikista vaikeinta. Miten te muut puolisot olette pärjänneet tämän diagnoosin kanssa kun toivoa ei ole ja ainoastaan jarruttamista voidaan kokeilla? Oletteko vielä suunnitelleet matkustusta kun kunto jotenkin kestää vai miten tästä eteenpäin?

  Anteeksi että työnnyin tänne puolisot -ketjuun, pelko on vain niin suuri äidin jaksamisesta ja miten osaan tukea häntä parhaiten kun itsekin suuressa surussa.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)