Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi chilipippu

chilipippu

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • in reply to: Sädehoidosta #66851
  chilipippu
  Participant

  Hei, tsemppiä kaikille sädehoitojen kanssa! Rintasyöpäpainotteiselta vaikuttaa tällä hetkellä keskustelu mutta jatkan samaan ketjuun kuitenkin.

  Onkohan täällä muita endometrium syövän vuoksi sisäistä sädehoitoa saaneita kuulolla? Olisi kiinnostavaa kuulla, jos täällä sattuu olemaan muita asian kokeneita. Itselläni tämän vain kolmen kerran paikallisen hoidon jälkeen on mennyt limakalvot todella ikävään kuntoon ja käytännön kannalta esim. vessapaperia on melkein mahdoton käyttää ja melkeinpä jokaisen vessakäynnin yhteydessä pitää öljyillä aluetta, jottei menisi ihan kiroiluksi kivun vuoksi vessassa käynti.

  in reply to: Kohdun syöpäkö? #66850
  chilipippu
  Participant

  Marja80, tiedän tulosten odottelun kauheuden! Kauanko sinulle sanottiin, että vastauksissa kestää? Itselläni meni noin kaksi viikkoa papa ja pipella näytteiden vastauksissa, limakalvoni oli kuitenkin paksuudeltaan huomattavasti paksumpi kuin sinulla. Toivottavasti pystyt vähän keskittymään muihin asioihin tässä odotellessa! Omalla kohdallani lopulta todettiin kohdun adenokarsinooma vuoden alussa ja asiat on edennyt erittäin hyvin ja nopeasti eteenpäin. Vertaistukea on siis saatavilla täältä tarvittaessa, toivottavasti kuitenkaan ei ole mitään vakavaa!

  in reply to: Läheisille kertominen #66564
  chilipippu
  Participant

  Hei, jatkan tähän ketjuun. Sain itse kohtusyöpä diagnoosin tänä vuonna. Kerroin juorujen välttämiseksi töissä ja hyville ystäville asiasta heti hyvin avoimesti mutta omille sukulaisille en ole vieläkään pystynyt kertomaan. En ole mitenkään superläheinen esim. äitini/siskoni kanssa enkä haluaisi mitään ylimääräistä hössötystä tähän ympärille tämän takia. Leikkaus on jo tehty ja odottelen lopullisia vastauksia. Helpommaksihan tämä ei muutu missään vaiheessa mutta leikkaukseen asti koin, että minun pitää itse tietää asiasta tarpeeksi ja selvittää asiaa sen verran itseni kanssa ennen kuin kerron heille. Eniten välillä stressaan tätä asiaa, että pitääkö kertoa ja koska ja miten asiaan reagoidaan kun en ole kertonut ennen leikkausta mitään heille.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)