Siirry suoraan sisältöön

Neuvonta

Syöpäjärjestöjen maksuttomaan neuvontapalveluun voi ottaa yhteyttä mistä päin Suomea tahansa. Neuvontaan voi soittaa, lähettää sähköpostia tai ottaa yhteyttä chatissa. Syöpäjärjestöjen neuvontapalvelu on tarkoitettu kaikille, joita syöpä koskettaa tai on joskus koskettanut.

Puhelinneuvonta

Neuvontapuhelin palvelee numerossa 0800 19414. Hoitaja vastaa puhelimeen maanantaisin ja torstaisin klo 10-18 sekä tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10-15.

Sähköpostineuvonta

Neuvontapalveluun voi ottaa yhteyttä sähköpostilla. Sähköpostiviesteihin vastataan neuvontapalvelun aukioloaikoina. Sähköpostilla voi jättää myös soittopyynnön.

Ota yhteyttä lomakkeella:
Kysy neuvontahoitajalta

neuvonta@cancer.fi

Chat

Kaikki syövästä -sivustolla voit keskustella hoitajan kanssa klo 9–15 välillä. Chat-kuvake on näkyvillä koko ajan, mutta silloin kun hoitaja ei ole tavoitettavissa tai chat ei ole avoinna, kuvakkeen kautta voi laittaa viestiä.

Kenelle neuvonta on tarkoitettu?

Valtakunnallinen neuvontapalvelu antaa tukea syöpäpotilaalle ja hänen läheisilleen. Kysymys voi koskea syöpää, sen hoitoa, kuntoutusta tai tuen mahdollisuutta. Myös silloin, jos epäilee sairastavansa syöpää, haluaa tietoa syövän ehkäisystä, syövän perinnöllisyydestä tai syövän seulonnoista, Syöpäjärjestöjen neuvontapalvelu auttaa.

Syöpäjärjestöjen periytyvyysneuvonta

Neuvontapalvelussa työskentelee syöpään erikoistuneita terveydenhuollon ammattilaisia. Neuvoa voi kysyä joko omalla nimellään tai nimettömänä. Palvelu on maksuton.

Neuvontapalvelujen periaatteet(avautuu uudessa ikkunassa)