Siirry suoraan sisältöön

Hakuohjeet

Näin haet Syöpäjärjestöjen kursseille.

Pääsääntöisesti kursseille haetaan yhteisellä kurssihakulomakkeella. Hakulomakkeen voi joko täyttää verkossa ja tulostaa, tai tulostaa ja täyttää käsin. Toimita lomake siihen alueelliseen syöpäyhdistykseen tai potilasjärjestöön, joka kyseisen kurssin järjestää.
Joillekin kursseille haetaan sähköisellä lomakkeella, jonka linkki löytyy kurssitietojen yhteydestä tai ottamalla ensin yhteyttä kurssin järjestäjään. Suru-kursseille on myös oma erillinen hakulomake. Tarkemmat tiedot kurssille hakemisesta löydät aina kurssikuvauksesta tai ottamalla yhteyttä kurssin järjestäjään.
Kaikkien kurssien hakuaika päättyy noin kuukautta ennen kurssin alkua. Aina kuitenkin kannattaa kysyä kurssia järjestävältä yhdistykseltä mahdollisuutta päästä mukaan kurssille, vaikka hakuaika olisi jo päättynyt.

Hakulomakkeet

Hyvä tietää

Mitä kurssit maksavat?

Kurssit ovat sinulle maksuttomia. Niihin sisältyy ohjelma, ohjaus sekä mahdollinen majoitus ja ruoka. Kurssit järjestetään Veikkauksen tuotoilla.

Kuka voi hakea kurssille?

Kuka tahansa syöpään sairastunut tai hänen läheisensä, joka tarvitsee tukea, tietoa tai keinoja oman hyvinvoinnin edistämiseksi. Jotkut kurssit on tarkoitettu esimerkiksi vain tiettyä syöpää sairastaneille, lapsiperheille tai läheisille. Hakeaksesi sinun ei tarvitse olla minkään syöpäyhdistyksen jäsen ja voit hakea missä päin tahansa Suomea järjestettävälle kurssille.

Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojasta

Lisätietoja kursseista antavat