Siirry suoraan sisältöön

Hakuohjeet

Näin haet Syöpäjärjestöjen kuntoutuskursseille.

Pääsääntöisesti kursseille haetaan yhteisellä kurssihakulomakkeella. Hakulomakkeen voi joko täyttää verkossa ja tulostaa, tai tulostaa ja täyttää käsin. Toimita lomake siihen alueelliseen syöpäyhdistykseen tai potilasjärjestöön, joka kyseisen kurssin järjestää.

Muutamilla syöpäyhdistyksillä ja yksittäisillä kursseilla on poikkeuksia hakumenetelmissä. Esimerkiksi läheisensä syöpään menettäneiden suru-kursseille sekä lasten ja nuorten tunnetaitoryhmiin haetaan omilla lomakkeillaan. Tarkemmat tiedot kurssille hakemisesta löydät aina kurssikuvauksesta tai ottamalla yhteyttä kurssin järjestäjään.

Kaikkien kurssien hakuaika päättyy noin kuukautta ennen kurssin alkua. Aina kuitenkin kannattaa kysyä kurssia järjestävältä yhdistykseltä mahdollisuutta päästä mukaan kurssille, vaikka hakuaika olisi jo päättynyt.

Hakulomakkeet

Syöpäyhdistykset, joilla on omat hakulomakkeet kursseillensa

Hyvä tietää

Mitä kurssit maksavat?

Kurssit ovat sinulle maksuttomia. Niihin sisältyy ohjelma, ohjaus sekä mahdollinen majoitus ja ruoka. Kelalta voit hakea korvauksia matkakuluista tai kuntoutusrahaa, jos kurssin takia et pääse töihin. Helpoiten haet Kelan korvauksia osoitteessa kela.fi. Kurssit järjestetään Veikkauksen tuotoilla.

Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojasta

Lisätietoja kursseista antavat