Siirry suoraan sisältöön

Yksilökurssi 18–40-vuotiaille syöpään sairastuneille, viikonloppukurssi 

18 - 20.08.2023
Meri-Karinan hyvinvointikeskus, Turku

Tapahtuman tiedot


Kenelle? 

Kurssi on tarkoitettu 18–40-vuotiaille nuorille aikuisille. Kurssilla käsitellään seuraavia teemoja: vertaistuki, syöpähoitojen myöhäisvaikutukset, henkinen selviytyminen ja voimavarojen löytäminen, seksuaalisuus ja minäkuva sekä liikunta.  

Mitä? 

Kurssin tavoitteena on saada vertaistukea muilta samassa tilanteessa olevilta nuorilta aikuisilta, lisätietoa syöpähoitojen myöhäisvaikutuksista, seksuaalisuudesta ja liikunnasta. Kurssilla autetaan löytämään ja tunnistamaan omia voimavaroja. Kurssiin sisältyy luentoja, vertaistukikeskusteluja, toiminnallisia menetelmiä sekä liikuntaa. 

Kurssia ennen järjestetään tunnin mittainen verkkotapaaminen, jossa pohditaan ryhmän yhteisiä ja yksilöllisiä tavoitteita ja tutustutaan toisiin kurssilaisiin. Kurssin jälkeen järjestetään toinen tunnin mittainen verkkotapaaminen, jossa arvioidaan kurssilla asetetun toimintasuunnitelman toteutumista. 

Ohjaajat

Moniammatillinen työryhmä, Lounais-Suomen Syöpäyhdistys ry. 

Hakuohjeet  

Kurssille haetaan täyttämällä sähköinen tai paperinen hakulomake. Täytä sähköinen hakulomake osoitteessa: https://link.webropol.com/s/kurssihakemusyksilokurssi2023 

Hakulomake postitetaan osoitteeseen:  

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys 

Seiskarinkatu 35, 20900 Turku 

Hakuaika kurssille päättyy 18.7.2023.  

Osallistujien määrä ja valinta 

Kurssille valitaan 10 osallistujaa hakemuksen perusteella. Osallistuminen kurssille on maksutonta.   

 Lisätiedot

Meri-Karinan kurssitoimisto: kurssi@lssy.fi, 02 2657610 

   

 

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys