Siirry suoraan sisältöön

Terveet BRCA 1 ja 2 geenivirheen kantajat läheisineen

19 - 21.11.2021
Rokuan kuntokeskus, Rokua

Tapahtuman tiedot


Milloin?
19.-21.11.2021

Missä?
Rokua, Utajärvi

Kenelle?
Terveet BRCA 1 tai 2 geenivirheen kantajat sekä läheiset, joilla noussut uusia kysymyksiä kantajuudesta, sen tuomista riskeistä sekä vaikutuksista perheen elämään.

Mitä?
Vuorovaikutteinen viikonloppu, jossa saatte tietoa asiantuntijoita geenivirheestä, sen periytyvyydestä ja seurannasta. Pääsette keskustelemaan, kuinka geenivirhe vaikuttaa mm. läheissuhteisiin ja terveyteen. Kurssilla on pienryhmäkeskusteluja, jossa läheiset ja geenivirheen kantajat ovat erikseen. Illalla virkistäytymistä kauniissa Rokuan luonnossa ja keskusteluja vapaammassa ympäristössä. Kurssin keskeinen anti on myös vertaistuki, mahdollisuus jakaa ajatuksia ja tunteita muiden vastaavassa tilanteessa olevien kanssa.

Ohjaajat
Virpi Sipola, Pohjois-Suomen Syöpäyhdistyksen neuvontahoitaja ja
Tea Kotajärvi, Oysin perinnöllisyyspoliklinikka, perinnöllisyyshoitaja

Hakuohjeet
Hakeutuaksesi tälle kurssille ole ensin yhteydessä virpi.sipola@pssy.org (puh. 0400 944 263) tai tea.kotajarvi@ppshp.fi. Kun saat hakulomakkeen, se postitetaan joko Oysiin, jos sieltä saapunut kirje (kirjeessä palautusosoite) tai Virpi Sipola / Pohjois-Suomen Syöpäyhdistys, Rautatienkatu 22 B 13, 90100 Oulu.

Hakuaika kurssille päättyy 23.10.2021

Osallistujien määrä ja valinta
Kurssille valitaan 8 geenivirheen kantajaa sekä heidän 8 läheistään hakemuksen perusteella. Osallistuminen kurssille on maksutonta.

Lisätietoa
Virpi Sipola, Pohjois-Suomen Syöpäyhdistys, virpi.sipola@pssy.org, puh. 0400 944 263.

Pohjois-Suomen Syöpäyhdistys