Siirry suoraan sisältöön

Liikuntapainotteinen kurssi syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen

20 - 24.11.2023
Meri-Karinan hyvinvointikeskus, Turku

Tapahtuman tiedot


Milloin?

20.–24.11.2023, maanantaista klo 11 alkaen perjantaihin klo 14 saakka.

Missä?

Meri-Karinan hyvinvointikeskus, Seiskarinkatu 35, 20900 Turku.

Kenelle?

Sinulle, joka olet sairastanut syövän ja hoidot ovat päättyneet. Kaipaat tukea omien voimavarojesi vahvistamiseen ja arjessa jaksamiseen hoitojen jälkeen. Haluat edistää hyvinvointiasi ja kuntoutumistasi muun muassa liikunnan avulla. Fyysinen kuntosi on sellainen, että jaksat osallistua kurssin päivittäisiin liikunta-aktiviteetteihin. Voit osallistua kurssille yhdessä puolisosi tai läheisesi kanssa.

Mitä?

Tämä kurssi tarjoaa sinulle kehon ja mielen hyvinvointia lisääviä rakennuspalikoita sekä mahdollistaa omien voimavarojesi vahvistamisen, tuen saamisen sekä liikunnan ilon löytämisen. Paneudumme terveellisen ravinnon ja liikunnan merkitykseen oman toipumisen ja hyvinvoinnin kannalta. Työmenetelminä käytetään teoriatiedon ja erilaisten toiminnallisten harjoitteita yhteen nivoutuvaa työskentelyä. Käsittelemme lisäksi omaa henkistä jaksamista, liikumme yhdessä, keskustelemme ja jaamme tunteita sekä ajatuksia muiden samassa tilanteessa olevien kanssa. Kuntoutujille tehdään ALPHA-FIT-terveyskuntotesti kurssin alussa ja seurantatapaaminen Skypen tai Teamsin välityksellä noin kuukauden kuluttua kurssin jälkeen.

Ohjaaja

Moniammatillinen työryhmä, Lounais-Suomen Syöpäyhdistys ry.

Hakuohjeet 

Kurssille haetaan täyttämällä sähköinen tai paperinen hakulomake. Täytä sähköinen hakulomake osoitteessa: https://link.webropol.com/s/kurssihakemusparikurssi2023

Hakulomake postitetaan osoitteeseen:
Lounais-Suomen Syöpäyhdistys
Seiskarinkatu 35, 20900 Turku

Hakuaika kurssille päättyy 20.10.2023.

Osallistujien määrä ja valinta 

Kurssille valitaan 10+10 osallistujaa hakemuksen perusteella. Osallistuminen kurssille on maksutonta.  

Lisätiedot 

Meri-Karinan kurssitoimisto: kurssi@lssy.fi, 02 2657610 

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys