Siirry suoraan sisältöön

Liikkeellä elämässä – tanssiliiketerapeuttinen kurssi syöpään sairastuneille 

01.02 - 31.05.2022
Tanssiterapia Piuma, Pori

Tapahtuman tiedot


Milloin?

Kurssitapaamisia on kerran viikossa kymmenen kertaa, tiistaisin 8.2.-12.4.2022 klo 13.30-15.00.

Missä?

Tanssiterapia Piuman studiolla, tila on Satakunnan Syöpäyhdistyksen kanssa samassa rakennuksessa osoitteessa Yrjönkatu 2, 28100 Pori.

Kenelle?

Kurssi on suunnattu syöpään sairastuneille, jotka haluavat käsitellä liikkeen ja keskustelun avulla omia ajatuksia ja kokemuksia. Syöpään sairastumisesta tai diagnoosin saamisesta on kulunut vähintään 6–12 kuukautta, koet että jaksat käsitellä asiaa ja osallistua kaikille ryhmäkerroille. Liikkuminen kurssilla ei ole fyysisesti raskasta, mutta jokaisen tulee pystyä liikkumaan itsenäisesti, istuutumaan lattialle ja nousemaan ylös.

Mitä?

Tanssiliiketerapeuttisella kurssilla yhdistyvät kehon, liikkeen ja keskustelun elementit. Kurssin ohjaajana toimii koulutettu tanssi-liiketerapeutti. Tanssi-liiketerapia ei edellytä liikunnallisia tai tanssillisia taitoja ja se soveltuu kaikenikäisille.

Tanssiliiketerapeuttinen kurssi vahvistaa kehon ja mielen yhteyttä. Se voi edistää mielialan kohentumista ja ystävällisempää suhtautumista omaan kehoon. Sen kautta voi löytyä uudenlainen suhde omaan liikkumiseen. Kurssilla pääsee käsittelemään ajatuksia ja tunteita keskustelun ja liikkeen avulla, oppii kuuntelemaan kehon viestejä sekä lepäämään ja rentoutumaan. Kurssi voi myös vahvistaa minäkuvaa syöpähoitojen muuttamassa kehossa.

Ohjaajat

Tanssiliiketerapeutti Kaisa Selin.

Hakuohjeet

Kurssille haetaan täyttämällä paperinen/sähköinen hakulomake, jonka saa Satakunnan syöpäyhdistyksen toimistosta tai verkkosivuilta www.satakunnansyopayhdistys.fi (linkki vie toiseen verkkopalveluun). Voit myös tiedustella lomaketta Kaisalta.

Hakulomake postitetaan osoitteeseen: Satakunnan syöpäyhdistys, Yrjönkatu 2, 28100 Pori, tai sähköpostilla suoraan Kaisalle kaisa@piuma.fi.

Hakuaika kurssille päättyy 31.1.2022

Osallistujien määrä ja valinta

Kurssille valitaan max 8 osallistujaa hakemuksen ja haastattelun perusteella.

Osallistuminen kurssille on maksutonta.

Lisätietoja

Kaisa Selin, p. 045 645 0366, kaisa@piuma.fi

Satakunnan Syöpäyhdistys