Siirry suoraan sisältöön

Eläkeikäisten syöpää sairastavien yksilökurssi

06 - 10.09.2021
Peurunka, Laukaa

Tapahtuman tiedot


Milloin?
6.-10.9.2021 välisenä aikana toteutettava kuntoutuskeskuskuntoutuskurssi.

Missä?
Peurungan kuntoutuskeskus, Peurungantie 85, 41340 Laukaa  

Kenelle?
Kurssi on tarkoitettu sinulle, joka olet eläkeikäinen ja sairastumisestasi on kulunut enintään viisi vuotta tai sairautesi on uusiutunut.

Mitä?
Kurssin tavoitteena on löytää keinoja kohdata muuttunut elämäntilanne, vahvistaa tunnetta siitä, että omaan hyvinvointiin voi vaikuttaa ja hyvää elämää on mahdollista elää syövästä huolimatta. Kurssi tarjoaa vertaistukea samassa tilanteessa olevilta muilta kurssilaisilta ja syöpään liittyvää tietoa ammattilaisilta.

Kurssilla työskennellään itsenäisesti ja ryhmässä, keskustellaan asiantuntijoiden kanssa, rentoudutaan ja liikutaan monipuolisesti sisätiloissa ja luonnossa.

Ohjaajat
Kurssin vastaavana ohjaajana toimii syöpäyhdistyksen neuvontahoitaja. Lisäksi mukana on monialainen joukko erityistyöntekijöitä, kuten psykologi, ravitsemusterapeutti ja onkologi.

Hakuohjeet
Kurssille haetaan täyttämällä hakulomake.Hakulomake lähetetään sähköpostitse syopayhdistys@kessy.fi tai postitetaan osoitteeseen: 

Keski-Suomen Syöpäyhdistys ry 
Kilpisenkatu 5 B 9
40100 Jyväskylä  

Hakuaika kurssille päättyy noin kuukausi ennen kurssin alkua.

Osallistujien määrä ja valinta
Kurssille otetaan maksimissaan 12 osallistujaa. Valinta kurssille toteutetaan hakemuksen ja tarvittaessa henkilökohtaisen haastattelun perusteella.

Osallistuminen kurssille on maksutonta.

Lisätietoa
Riitta-Liisa Sallinen, riitta-liisa.sallinen@kessy.fi, puh. 050 3467 170

Keski-Suomen Syöpäyhdistys