Siirry suoraan sisältöön
Hyvä elämä

Vesi asettaa minut lähtötelineisiin seuraavaa päivää varten

27.12.2021
Syöpäsäätiön varainhankintajohtaja Sari Meller tekee tiiminsä kanssa valtavasti töitä Roosa nauha -keräyksen onnistumiseksi.

”Olen aktiivinen asioiden edistäjä ja työssäni saan pitää monia lankoja käsissäni. Mieli virittyy täyteen vauhtiin jo heti aamusta, usein iltaan asti. Tarvitsen hetkeä, jolloin puhelin ja some-kanavat hiljenevät ja jäljelle jää vain minä ja veden vilvoittava voima. Vesi asettaa minut lähtötelineisiin seuraavaa päivää varten.

Elementtinä vesi tuli elämääni vasta aikuisiällä. Innostuin triathlonkisoista ja suuri ylpeydenaihe oli osallistua kotimaan kisojen lisäksi useana vuonna peräkkäin Barcelonassa kisoihin. Olympiamatka yli tuhannen kilpailijan kanssa kiivaassa merenkäynnissä oli melkoinen kokemus! Myöhemmin aloitimme puolison ja ystäväporukan kanssa uuden lajin, swimrun´in. Siinä uidaan erikoislenkkarit jalassa, lättärit käsissä ja pullari jalkojen välissä. Noustaan vedestä ja jatketaan juosten monipuolisessa maastossa. Kuuman juoksuosuuden jälkeen on taivaallista pulahtaa viileään veteen ja antaa sykkeen laskea.

Viime kesän ihana muisto on kiireetön uinti puolisoni Jarkon kanssa Päijänteellä Ykskoivu -saaren ympäri. Matalikkojen kohdalla jäimme ihastelemaan auringon säteiden kaunista väreilyä hiekkapohjaa vasten. Välillä jäimme vähän pussailemaan koivujen katveeseen.”